Кои сме ние?(Профил на компанијата)

公司лого

1. Кои сме ние?
Shijiazhuang Wonderfu Rehabilitation Device Technology Co., Ltd, е компанија со повеќе од 10 години професионално искуство во производство и извоз на протетски и ортотични делови, мојата компанија е физички производител, ние имаме работилница за прецизност, ЦПУ, струг, ласерско сечење работилници, а ние самите собираме работилница, за да можеме значително да ја намалиме цената на чинење, за да можам да ви ја дадам најдобрата цена и производите со најдобар квалитет.
Нашата предност е целосни видови производи, добар квалитет, одлична цена, најдобра услуга по продажбата, а посебно ние имаме тимови за дизајн и развој, сите дизајнери имаат богато искуство во протетски и ортотични линии, за да можеме да обезбедиме професионално прилагодување (услуга OEM ) и услуги за дизајн (услуга ODM) за да ги задоволат вашите уникатни потреби, ако сте заинтересирани за мојата фабрика, топло добредојде да ја посетите мојата фабрика, можеме да го воспоставиме нашето пријателство и соработка!
2. Како можеме да гарантираме квалитет?
Секогаш пред-производен примерок пред масовно производство;
Секогаш финална инспекција пред пратката;
3. Што можете да купите од нас?
протетски екстремитети, уред за рехабилитација, ортотична заграда, вештачки екстремитети, ортопедски имплант
4. Зошто треба да купувате од нас не од други добавувачи?
Мојата компанија е претпријатие за високотехнолошки истражувања и развој, со повеќе од 15 години искуство во вештачки екстремитети, производство и продажба на ортотични делови.ние можеме да ја снабдуваме услугата ODM и OEM за вашата посебна побарувачка, ги добивме CE, ISO13485, SGS
5. Какви услуги можеме да обезбедиме?
Прифатени услови за испорака: FOB,CFR,CIF,EXW,FAS,CIP,FCA,CPT,Експресна испорака;
Прифатена валута за плаќање: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
Прифатен тип на плаќање: T/T, L/C, MoneyGram, Кредитна картичка, PayPal, Western Union, Кеш, Зачувај;
Јазик што се зборува: англиски, кинески, шпански, јапонски, португалски, германски, арапски, француски, руски, корејски, италијански
6.Зошто да не одберете нас?
lНие сме вистински производител и можеме да понудиме поконкурентни цени. Можеме да ви обезбедиме OEM и ODM услуги, можеме да ги дизајнираме и произведуваме производите што сакате да ги правите.
lНудиме 1-годишна гаранција за стапалото и 2-годишна гаранција за коленото. Имаме напредна технологија и 100% тест пред испорака.
lБрза испорака и конкурентна цена.
lАко нарачате повеќе, можеме да ви понудиме подобра цена и побрза испорака.
Колку е поголема количината што ја нарачате, толку подобра цена и побрза испорака можеме да обезбедиме.
lИмаме професионален тим за да ви обезбедиме професионални услуги.

 


Време на објавување: мај-29-2022 година